, , ,

Näin saat uusia asiakkaita – asiakashankinnan sparri

49,00

Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle ,

Jokainen kehittyvä liiketoiminta haluaa ja tarvitsee uusia asiakkaita. Ja tästä valmennuksesta niitä keinoja asiakashankintaan tulee! Läpikäydään perusteellisesti ja konkreettisesti keinoja, joilla pääset tekemään uusasiakashankintaa sekä myös vahvistamaan lisämyynnin mahdollisuuksia nykyisille asiakkaille.

Läpikäytäviä teemoja ovat mm.

📌 Millainen asiakas on houkuttelun arvoinen

📌 Asiakashankinnan erilaiset keinot

📌 Lyhyttä vai pitkää kauppaa?

📌 Ajoitus ja erilaiset menetelmät

Saat takuuvarmasti vinkkejä omaan toimintaasi, joita pääset hyödyntämään heti käytäntöön. Lisää siis ostoskoriin jo nyt ja pääset mukaan Asiakashankinnan sparriin omalla aikataulullasi! Saat pääsyn kurssimateriaaleihin heti oston jälkeen. Tutustu lisää valmennukseen täällä Näin saat uusia asiakkaita – asiakashankinnan sparri – G. (valmennusgee.fi)

Jos sinua kiinnostaa aiheeseen liittyvä pidempi livevalmennus omalle tiimillesi, niin siihen pääset tutustumaan täällä: Asiakashankinta | Uusasiakashankinta | myyntikoulutus | Lahti (valmennusgongi.fi)

Mikäli löydät useamman mielenkiintoisen kurssin, niin hyödynnä vuosivalmennus G. 360, jossa pääset yhdellä hinnalla käymään läpi kaikki verkkokurssit. Siihen tuotteeseen pääset tästä G.360-Ketterä Ja Kokonainen