, ,

G. 360 – ketterä ja kokonainen

295,00 / year

Kaikki valmennukset yhdellä hinnalla

Varasto loppu

Haluatko valmentautua oman aikataulusi mukaan ja kartuttaa 360-asteen näkökulmaa myynnistä? G. voit tehdä sen. G. -valmennukset ovat napakoita videoihin ja muihin työpohjiin perustuvia mikrovalmennuksia, joita sinun on helppo käy läpi silloin kun haluat. Voit aina palata takaisin videoiden pariin, kuunnella niitä ja saada uusia oivalluksia. Kartutat siis osaamistasi huomaamatta.

Kenelle tämä ei sovi? Jos liiketoimintasi menee ihan ok ja se riittää sinulle. Lisäksi jos et halua kasvattaa kassavirtaasi ja olet sitä mieltä, että osaat jo kaiken niin hyvin kuin tarvitsee.

Mutta jos olet se, joka haluaa saada tekemästään työstä enemmän euroja irti, niin silloin tämä on juuri sinulle ja kannattaa jatkaa lukemista.

🔥 G. 360:ssa sujahtelet sulavasti kaikkien G. verkkovalmennusten sisällä.

🔥 Saat KAIKKI G. omat verkkovalmennukset – nykyiset sekä tulevat – itsellesi käyttöön.

🔥 Rajaton vuoden katselu- ja valmentautumisoikeus. 12 kk päästä teet itse päätöksen, jatkatko G. 360 -valmennuksia.

🔥 Kurssien sisällössä on liiketoiminta sekä kehitys kärkenä. Tällä hetkellä kurssialustalta löytyvät jo seuraavat kurssit:

 • Asiakaspalvelun avaimet
 • Isompia kauppoja helpommin – tuotteistaminen
 • Lisämyynnin mestari
 • Näin saat uusia asiakkaita -asiakashankinnan sparri
 • Onnistu myyntineuvottelussa – etänä ja livenä
 • SoMe-kanavat myynnin vipuvoimana
 • Toimiva tarvekartoitus
 • Myynnin käsikirja
 • Kauppiaan vastaväiteopas
 • Kauppiaan 10+1 vinkkilista
 • NTM-Näin Tuplaat myyntisi

Eli nyt jo kymmenen valmennusta sekä vinkkilista päälle! Ja niiden kokonaishinta 295 €. Ja lisää on tulossa. Valmennussisältöjä voit katsoa kurssitarjottimesta täältä Verkkovalmennukset – G. (valmennusgee.fi)

🔥 Erityisetuja muihin Gongin järjestämiin valmennuksiin, joista saat tietoa erikseen.

🔥 Kaikki G. valmennukset on räätälöity erityisesti pienille yrittäjille sekä yksinyrittäjille

🔥 Sisältö on konkreettinen, helposti sulateltava ja nautittavissa pienissä erissä

🔥 Valmentajanasi toimii Valmennus Gongin Petra Kärkinen, joka on valmentanut menestyksekkäästi lukuisia pienyrittäjiä ja ymmärtää arkeasi.

“Petra on selkeäsanainen ja energinen valmentaja, jonka puhuu täyttä konkretiaa”

“Ajattelin, että menee rahat hukkaan, kun olen kuitenkin käynyt kaikenlaisia valmennuksia. Mutta yllätyin positiivisesti miten hyödyllisiä pointteja löytyikään.”

Näin helppoa ei valmentautuminen ole koskaan ollut. Saat pääsyn valmennusmateriaaleihin heti oston jälkeen.

Alustalle on koottu valmennuksia, joiden arvo livekoulutuksina on jo lähes 10 000 €.  Ne kaikki on nyt tarjolla vuosivalmennushintaan 295 € eli alle 25 € kuukaudessa. Valmennukset tuottavat tämän summan sinulle moninkertaisesti takaisin kasvavana myyntinä.

Sen lisäksi jokainen kuukausi saat myös lisää sisältöä vähintään yhden kurssin verran. Ja kun olet G. 360 -tilaaja, niin pääset myös toivomaan valmennusaiheita alustalle. Saat siis TODELLISEN hyödyn mukaan tulostasi.

Vuoden aikana osaamisesi tulee karttumaan valtavasti ja olet kuumentanut kassasi.

Mikä tässä on riski? Se, että huomaat kuinka pienillä asioilla on vaikutus yritystoimintaasi. Jokainen kurssi tehdään yrittäjältä yrittäjälle. Ei mitään turhaa, vain käytännönläheistä ja helposti omaksuttavaa tietoa. Klikkaa siis vuosivalmennus ostoskoriisi nyt.

 

Voit aloittaa valmennuksesi myös tutustumalla Gongin blogiin ja lukea myynnistä vaikka täältä Arvioitko asiakasalveluasi vai torpedoitko myyntiäsi?