, , ,

Lisämyynnin mestari

49,00

Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle ,

Osaatko tehdä lisämyyntiä? Vai tuntuuko sinusta, että asiakkailla on kukkaron nyörit tiukasti kiinni ja ostoksille tullaan hakemaan vain sitä yhtä sisäänheittotuotetta? Tai pahempaa, he ovat tulleet myymälääsi “vain katselemaan”… Lisämyynnin mestari -valmennus sopii yrityksille, jotka haluavat oppia tehokkaasti hyödyntämään lisämyyntiä yrityksen myynnin kasvattamiseen. Nappaamaan kiinni myös niistä asiakkaista, jotka kaipaavat pientä innostusta ennen kuin kauppaa on mahdollista lähteä tekemään!

Tässä sparrauksessa pääpisteinä teemoissa ovat:

📌Lisämyynnin perustat kuntoon

📌 Miksi lisämyyntiä tarvitaan?

📌 Lisämyynnin erilaiset keinot

📌Vastaväitteiden käsittely

📌 Kaupan päättämisen jalo taito

Lisämyynnin Mestari- valmennus kertoo sinulle, mistä lisämyynnissä on kyse ja miten teet sitä onnistuneesti. Se tarjoaa sinulle lisävinkkejä onnistuneeseen lisämyynnin ajoitukseen ja muita konkreettisia vinkkejä heti käyttöön otettavaksi.
Saat pääsyn kurssimateriaaleihin heti oston jälkeen ja takuuvarmasti oivalluksia myös omaan toimintaasi. Klikkaa valmennus siis ostoskoriisi jo nyt ja nouse lisämyynnin mestariksi! Lisää infoa löydät vielä täältä Lisämyynnin mestari – G. (valmennusgee.fi)
Mikäli olet kiinnostunut livekoulutuksesta verkkovalmennuksen lisäksi omaan organisaatioosi, niin siihen pääset tutustumaan tästä:  Lisämyynti | myyntikoulutus | Valmennus Gongi | #gongikumahtaa
Mikäli löydät useamman mielenkiintoisen kurssin, niin hyödynnä vuosivalmennus G. 360, jossa pääset yhdellä hinnalla käymään läpi kaikki verkkokurssit. Siihen tuotteeseen pääset tästä G. 360 – Ketterä Ja Kokonainen