Toimitus- ja maksuehdot

Toimitus- ja maksuehdot

Voimassa 1.2.2021 alkaen

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Red Pepita Ky (Y-TUNNUS 2510860-8). Myymme tuotteita yrityksille Suomeen ja EU-alueelle. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta www.valmennusgee.fi -ostoskorin kautta.

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tilausvahvistus

Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näet:

  • tilaamasi tuotteen
  • laskun loppusumman

Sivuillamme olevan käyttäjätilin kautta voit tarkastaa tilauksen sisällön.

Maksutavat

Tilatut tuotteet ja palvelut maksetaan tilauksen yhteydessä.

Valmennusgee.fi-verkkokaupan maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Checkout Finland.

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Lisäksi voit maksaa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard - ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode - ja American Express SafeKey -todentamispalvelut. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella, eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Lisäksi mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay ja Siirto ovat toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa. Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa. Apple Pay on Apple-laitteessa toimiva palvelu, jolla voi maksaa ostoksia laitteeseen liitetyltä maksukortilta.

Lasku- ja osamaksupalveluita Checkoutin kautta tarjoavat OP, Collector, Jousto ja AfterPay. Collector

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Checkout Finland. Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Checkout Finlandilla on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä, ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää.

Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Jos tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Checkout Finland Oy, olemme välittäneet maksusi.

Lisää maksuehdoista: www.checkout.fi/ehdot-ja-sopimukset/maksuehdot

Toimitusaika, -tapa ja toimituskulut

Tuotteet ovat pääosin digitaalisia tuotteita, johon on välitön pääsy. Jos tuotteeseen ei pääse heti, tästä on ilmoitettu tuotetta myytäessä. Tuotteet ovat pääosin digitaalisia tuotteita, jolloin toimituskuluja ei ole. Poikkeuksista ilmoitetaan viimeistään kassasivulla.

Vaihto- ja palautusehdot

Valmennusgee.fi myy digituotteita yrityksille. Alustalta ostetuilla digituotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. Kauppiaalla on vastuu toimittaa asiakkaalle oikea tuote ja maksun suoritettuaan ostaja sitoutuu hankkimaan tuotteen. Joillakin palveluilla voi olla laajennettu takuu/peruutusoikeus. Siitä ilmoitetaan tuotekohtaisesti erikseen. Mahdollisissa maksunpalautuksissa palautus tehdään aina käytetylle maksutavalle.

Ongelmatilanteiden osalta

Digituotteeseen tai sen käyttöön sekä toimituksiin liittyvistä ongelmista tulee ilmoittaa viipymättä asiakaspalveluun, osoitteeseen menestys@valmennusgee.fi.

Ilmoitus digitaalisen tuotteen käyttöön liittyvistä ongelmista tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 7 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Red Pepita Ky käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.
Red Pepita Ky sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.

Yhteystiedot

Red Pepita Ky, 2510860-8, Hiekkatie, 15550 Nastola, puh. 0407455523, pk@valmennusgongi.fi